* Archieffoto
* Archieffoto Ted Walker

VRC kan zich meten aan de koploper

8 december 2019 om 13:00 Voetbal

VEENENDAAL In de thuiswedstrijd tegen koploper Batavia'90 is het VRC gelukt een punt te pakken. In een schitterend voetbalduel scoorden beide ploegen twee keer en daarmee was trainer Jan Gaasbeek tevreden. ,,Ik ben momenteel een trotse trainer."

Na een 0-0 ruststand kreeg het publiek in de tweede helft vuurwerk te zien. De bezoekers kwamen snel op voorsprong, maar door een treffer van Robin Segers werd de stand al snel weer 1-1.

Ook na de 1-2, twintig minuten voor tijd, bleef VRC knokken voor elke meter. Mitch van den Berg knikte de verdiende gelijkmaker binnen en daardoor werden de laatste tien minuten zenuwslopend. De wedstrijd ging op en neer en uiteindelijk pakten geen van beide ploegen de winst.

,,Zij waren voetballend beter, maar wij toonden enorm veel strijd", aldus Gaasbeek. ,,Een punt was verdiend en daar zijn we trots op."

Door Jeroen van der Veer

EdeStad.nl wil de volgers van het Edese voetbal nog beter informeren over de competities waarin clubs uit de gemeente Ede actief zijn. Om die reden selecteert de redactie elk weekend enkele wedstrijdverslagen van voetbalclubs uit de regio. Het gaat om artikelen over clubs die in een competitie actief zijn bij een of meer clubs uit de gemeente Ede.