Verse oliebollen
Verse oliebollen Dijkhoff

Oliebollen beoordeeld met een cijfer 8

9 december 2019 om 11:31 Nieuws Deel je nieuws

EDERVEEN- De gevulde oliebollen van Bakkerij van Voorthuizen zijn onlangs gekeurd en beoordeeld door het Nederlandse Bakkerij Centrum (NBC). Op ieder keuringsonderdeel hebben de onafhankelijke keurmeesters de gevulde oliebollen beoordeeld met een cijfer 8. “We zijn trots op deze mooie cijfers en dat proef je gegarandeerd!”

Onafhankelijke keuring                                                          De keuringen worden onafhankelijk uitgevoerd door keurmeesters in opdracht van het NBC met een lange staat van dienst in de bakkerijsector. De producten worden op een onverwacht tijdstip meegenomen en de keurmeesters weten niet voor welke bakkerij zij keuren.
Er wordt naar diverse aspecten van het product gekeken, zoals de vorm, kleur, geur en smaak/aroma en het vetgehalte.

Het Nederlands Bakkerij Centrum                                         Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC), die de keuringen uitvoert, is hét kennis- en adviescentrum voor alle bakkers in Nederland. Bij het Nederlands Bakkerij Centrum werken onder andere specialisten op het gebied van de bereiding van bakkersproducten. Deze keurmeesters hebben jarenlange ervaring is het keuren van bakkerijproducten. De NBC productkeuringen bestaan al sinds 1906.

Heerlijke oliebollen en prijswinnende appelbeignets              Onze heerlijke oliebollen en prijswinnende appelbeignets (BakkersVak wedstrijden 2019) zijn komende weken verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten; Bakkerij van Voorthuizen in Ederveen, Lunteren, Barneveld en Renswoude. Brood en Co in Ede (Parkweide), Renkum en bij Bakkerij Bellestein in Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie