Selectie van Reehorst
Selectie van Reehorst bron ckv reehorst

Eerste overwinning ckv Reehorst'45 1 in de 2e klasse

9 december 2019 om 16:01 Korfbal Deel je nieuws

De eerste overwinning in de tweede klasse is een feit voor ckv Reehorst'45 1. In de derde wedstrijd van de zaalcompetitie werd Kesteren met duidelijke cijfers aan de kant gezet: 22-14.

Kesteren wist de score nog te openen, waarna Reehorst al snel het initiatief overnam. Middels goede aanvallen werd voortdurend druk gezet op de Kesterse defensie. Doordat ook Kesteren regelmatig gevaarlijke kansen wist te creëren bleef een voortijdige beslissing uit. Dit resulteerde in een 11-8 ruststand.

In de tweede helft werd het krachtsverschil duidelijker zichtbaar en liep de ploeg uit Ede gestaag uit naar een ruimere voorsprong. Vooral het verschil in afronding zorgde voor de duidelijke 22-14 eindstand.

Het luidruchtige publiek zorgde voor een goede sfeer in de hal. Het team stelde de supporters niet teleur. Deze overwinning was zeer welkom om weg te raken van de onderste plaatsen op de ranglijst.

Volgende week alweer de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar. Dan wacht nummer 2 van de ranglijst Sparta Nijkerk. Om 20.30 uur zal de wedstrijd starten in Sporthal Watergoor. Ook hier is publiek weer van harte welkom!

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie