Benefietconcert gospelkoor By Grace.
Benefietconcert gospelkoor By Grace. ByGrace

Een verhaal van hoop in een donkere wereld

9 december 2019 om 20:55 Muziek Deel je nieuws

Anno 2019 is de vrede op aarde nog ver te zoeken. Het interkerkelijke gospelkoor ‘By Grace’ en mensenrechtenorganisatie International Justice Mission (IJM) brengen tijdens het kerstconcert ‘Hope Arising’ op 21 december een verhaal van hoop aan de wereld waarin het donker is.

Het is vandaag allesbehalve vrede op aarde. Zo verdrinken er dagelijks mensen op de Middellandse Zee, worden mensen gevangen gehouden en zijn er spanningen tussen wereldleiders. In deze wereld van pijn en gebondenheid biedt het kerstverhaal van Jezus Christus die als kind naar de aarde kwam hoop. Tijdens het concert wordt met vertelling en muziek uitgedrukt dat de wereld van nu niet veel
verschilt met de wereld van toen.

By Grace is een interkerkelijk gospelkoor uit Bennekom en staat onder leiding van dirigente Marleen van der Kolk. Het koor zingt moderne christelijke muziek, onder meer van het Brooklyn Tabernacle Choir en zangeres Lauren Daigle.

Het concert vindt plaats op zaterdag 21 december in de Beatrixkerk, Beatrixlaan 54 in Ede. De aanvang is 19.30 uur, start 20.00 uur. De toegang is gratis, kaarten kunt u reserveren op www.bygrace.nl. Daarbij wordt er gecollecteerd
voor het werk van IJM. Wereldwijd leven er 40 miljoen mensen in slavernij. IJM zet zich ervoor in om hen te bevrijden. Het motto van de organisatie is ‘Until all are free’.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie