Afbeelding
Top Tailor
De specialist

'Laat je kleding herleven bij Top Tailor'

11 december 2019 om 12:46 Zakelijk

EDE Even voorstellen. Farid en Ella van Kledingreparatie Top Tailor hebben al meer dan 27 jaar ervaring met het vermaken en herstellen van kleding. Daar zijn ze sterk in, daar ligt hun kracht.

Weet je dat je fijnste en dierbaarste kleding ook het snelst versleten zal zijn? Een kapotte rits, een gat of slijtageplek is vaak een reden om je favoriete broek, shirt, jurk of trui voortijdig weg te gooien. Naar de winkel voor iets nieuws? Zonde. Laat je kleding herleven bij Naaiatelier Top Tailor.

Farid: ,,Je kunt bij ons terecht voor hoge kwaliteit kledingreparatie, kledingherstel en aanpassingen. Door authentiek vakmanschap met gevoel voor mode en trends, zorgen wij dat gerepareerde kleren hun originele vorm voorbijstreven. Wij hechten veel waarde aan kleding of het nu gaat om repareren, herstellen, vaststellen of aanpassen van je kleding, wij helpen vakkundig."

Ella: ,,Daarnaast ontvangen wij enorm veel reparaties van modewinkeliers zoals De Garage, Bellise Mode en Ulla Popken, waarvoor wij diverse kledingstukken moeten vermaken. Deze winkeliers bieden wij ook trainingen aan zoals pakken op maat afspelden. Voor onze zakelijke partners bieden wij een ophaalservice."

GALAJURKEN Voor Farid en Ella is niks te moeilijk. Of het nou gaat om inkorten, mouwen inkorten, een kraag smaller maken, schouders innemen, nieuwe voeringen inzetten, nieuwe ritsen aanmaken bij winter of zomerjassen, schouderbandjes innemen bij galajurken, suède/leer kledingstukken, of het maken en vermaken van gordijnen en vitrages: Farid en Ella laten uw kleding weer herleven.

Ella: ,,Door onze professionaliteit en vakbekwaamheid krijgen wij veel klanten die zich willen voorbereiden op een bruiloft of een zakelijke meeting. Wij geven onze klanten het juiste advies wat betreft hun dure bruids/galajurken en pakken."

STOMERIJSERVICE Naaiatelier Top Tailor is ook gespecialiseerd in het stomen van al uw textiel. Van kleding, gordijnen, vitrages, dekbedden, matrashoezen, slaapzakken, vloerkleding, bankhoezen, bruidskleding, leer en suède tot zelfs paardendekens.

Farid: ,,Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder gebruik van speciale apparatuur. Mochten de zwaarste vlekken na de eerste behandeling toch niet gereinigd zijn, dan zal er in overleg met u een tweede reinigingsfase plaatsvinden op eigen risico, zonder bijkomende kosten."

Dit artikel wordt u aangeboden door Kledingreparatie Top Tailor. Kledingreparatie Top Tailor is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Top Tailor is tevens DHL Servicepunt. Molenstraat 23, 6711 AW Ede, tel. 06-18201645. Kijk hier voor meer informatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie