Unique Communicatie ontwikkelt passende sociale mediastrategie

28 februari 2018 om 18:43 lokaal Deel je nieuws

Per 1 januari 2018 is Unique Communicatie van start gegaan met het verlenen van haar diensten. Unique Communicatie creëert een sociale mediastrategie die past bij de identiteit van de klant. Ze heeft aandacht voor de klant en doet eerst onderzoek naar de bedrijfsidentiteit. Op basis daarvan wordt een stevige sociale media strategie ontwikkeld die past bij de klant. Het starten van deze onderneming is in het kader van het vak Ondernemerschap op de Christelijke Hogeschool Ede.

De kracht van Unique Communicatie
Unique Communicatie gelooft dat ieder bedrijf een uniek verhaal heeft. De combinatie van sociale media en het vertellen van verhalen is sterk. Sociale media biedt mogelijkheden en verhalen verbinden met de klant. Unique Communicatie vertaalt het verhaal van de klant naar een sociale mediastrategie. Er is hierbij aandacht voor de klant, ambitie en er wordt een transparant proces verzorgd. Door deze waarden na te streven wil het team van Unique Communicatie het beste uit zichzelf en de klant halen en zowel persoonlijke als professionele ontwikkelingen doormaken.

Werkwijze
Unique Communicatie gaat praktisch te werk. Er is volop aandacht voor de wensen van de klant. Samen wordt gekeken naar de gewenste uitkomsten. Vervolgens volgt een nulmeting, dit is een analyse van de huidige situatie. De strategie moet passen bij het bedrijf. Daarom neemt ze de identiteit van het bedrijf onder de loep. Dan bestudeert ze de doelgroep en wordt de te communiceren boodschap en de sociale mediakanalen bepaald. Een passende strategie volgt. Eerst wordt deze getest. Vervolgens volgt een evaluatiesessie samen met de klant, waarbij wordt gekeken of de strategie bijdraagt aan het doel. Zo nee, dan wordt de strategie bijgesteld. Het team van Unique Communicatie is pas tevreden als de klant ook tevreden is. Er is de keuze uit drie verschillende pakketten, afgestemd op verschillende behoeften van de klant. Zo is er altijd een pakket dat past bij de wensen van de klant. Meer informatie over de verschillende pakketten is te vinden op www.uniquecommunicatie.nl.

Meer informatie?
Benieuwd of Unique Communicatie wat voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met ons via info@uniquecommunicatie.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie