Links: Esther
Links: Esther IK ZORG

Esther van Sint Maartenskliniek in Ubbergen te zien in landelijke tv-commercial

10 december 2019 om 15:39 Zorg Deel je nieuws

Den Haag, 9 december - Vanaf vandaag is Esther, verpleegkundige neurorevalidatie bij de Sint Maartenskliniek, te zien in één van de nieuwe tv-commercials van Ik Zorg. Hierin vertellen verschillende professionals uit Zorg en Welzijn, waaronder Esther, waarom zij in de sector werken. De tv-spotjes zijn onderdeel van de landelijke campagne Ik Zorg die vorig jaar is gestart om zorg- en welzijnsprofessionals te steunen in wat ze doen en nieuwe medewerkers aan te trekken. Dat is belangrijk om nu en in de toekomst goede zorg en welzijn te kunnen bieden.

Esther: “Ik begeleid en verzorg mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Het is fantastisch werk. Ik heb bewust gekozen voor de revalidatieafdeling, omdat mensen daar langer opgenomen liggen en daar bouw je echt een band mee op. En dát vind ik het belangrijkste aan het verpleegkundige zijn: een band met de mensen opbouwen om zo goed mogelijk aan het herstel te werken.”

Naast Esther delen ook zorg- en welzijnsprofessionals uit de jeugdzorg, ambulancezorg, eerstelijnszorg, geestelijke gezondheidszorg, GGD, gehandicaptenzorg, kraamzorg, ouderenzorg, thuiszorg en de sociaal werk hun ervaringen voor de campagne. Wat inspireert hen? Wat zijn hun ambities? Waar zijn ze trots op?

In de sector Zorg en Welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. En wie kunnen beter uitleggen waarom het werken in deze sector zo bijzonder is, dan zorg- en welzijnsprofessionals zelf. Ze delen hun ervaringen via commercials op televisie, maar ook in uitgebreidere video’s op social media en ontdekdezorg.nl

Op het platform ontdekdezorg.nl vindt iedereen die geïnteresseerd is in werken in Zorg en Welzijn praktische handvatten en beschikbare vacatures in de regio. Ook kunnen zij er terecht voor loopbaanadvies van Sterk in je werk.

Over Ik Zorg

De campagne Ik Zorg is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), werknemers- en werkgeversorganisaties en beroepsverenigingen in de sector Zorg en Welzijn. De campagne is onderdeel van een brede aanpak om personeelstekorten in Zorg en Welzijn terug te brengen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie