Afbeelding
Theo Beumer

SV Harskamp gaat door met Connie van den Dikkenberg

11 december 2019 om 11:34 Voetbal

HARSKAMP Vierdeklasser SV Harskamp en trainer Connie van den Dikkenberg (foto) zetten de samenwerking ook volgend seizoen 2020/2021 voort.

Eip Janssen

,,Het klikt aan beide kanten. Connie van den Dikkenberg is na een lastige start, waarbij onze trainer Janco Heimgartner opstapte, in het diepe gesprongen. Hij heeft de vraag om rust binnen de selectie te brengen volledig waar gemaakt", opent SV Harskamp voorzitter Dirk van Wikselaar.

Bekend was dat de gesprekken al wat langer liepen.

,,Ik heb het goed naar mijn zin bij SV Harskamp. Heb wel geleerd dat je niet alleen naar de prestaties maar ook naar de omgevingsfactoren bij een club moet kijken. Ik heb eerst het geloof in eigen kunnen teruggebracht. Nu kan ik gericht werken aan de toekomst. Ik realiseer mij daarbij dat de mogelijkheden soms beperkt zijn. Maar dat heeft ook zijn charme", vult Van den Dikkenberg aan.

,,Er is een klik met de groep. Er wordt waar mogelijk goed getraind. Natuurlijk hoop je op betere resultaten. Maar wij zijn een club niet betaald met een kleine selectie. Maar wie er op de training is heeft weer plezier. Dat straalt men uit", gaat het duo verder.

Van den Dikkenberg verwacht dat in de winterstop enkele spelers van buitenaf zullen aansluiten.

,,Ik ben met twee spelers bezig. Zij hebben even niet gespeeld en willen in zichzelf investeren. Er wordt gewerkt aan de overschrijvingen. Als we de ingezette lijn door kunnen trekken, moet SV Harskamp in staat zijn boven in het rechter rijtje te komen. Zoals ik al eerder zei biedt werken bij een club met minder mogelijkheden dan ik eerder onder andere bij DTS Ede had, mogelijkheden. Ik laat de groep daarin mee beslissen. Ik heb, ondanks dat we punten lieten liggen, nog geen moment spijt gehad van mijn beslissing, eerder dit seizoen in te stappen", eindigt Van den Dikkenberg.

,,Dat geldt voor ons als bestuur ook. Rust rondom het eerste elftal betekent ook rust binnen de club. Ik denk dat deze beslissing, om nu al het contract met Connie van den Dikkenberg te verlengen, daarin helpt. Nu is het aan de spelers hem met punten te belonen", sluit Van Wikselaar met de zijn bekende kwinkslag af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie