In Actie voor het Vergeten Kind!
In Actie voor het Vergeten Kind! Winnr Healthclub B.V.

In Actie voor Het Vergeten Kind!

12 december 2019 om 17:00 Evenementen Deel je nieuws

WINNR Healthclub in actie voor ‘het vergeten kind’

Ede – Donderdag 12 t/m zondag 15 december zet WINNR Healthclub zich weer in voor het goede doel. Dit jaar groter dan ooit! Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen van de club, voorheen was dit binnenshuis, maar de editie van 2019 wordt groter aangepakt. Zowel voor leden als voor niet-leden.  Door middel van challenges, themalessen en een kindermiddag is ons doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind

Er zijn veel kinderen in Nederland die bijvoorbeeld uit huis worden geplaatst omdat de situatie thuis niet de juiste omstandigheden biedt waar een kind in hoort op te groeien. Het Vergeten Kind strijdt daarom voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.

In de ‘Mov(i)e for Kids’ actieweek worden er sportlessen georganiseerd met een link naar het thema Film. Diverse uitdagende challenges, themalessen en activiteiten zullen geheel in het teken staan van het thema en uiteindelijk zal er een clubwinnaar uit de bus komen. Daarvoor moet iedereen wel flink hard aan de bak. Op vrijdag is er een TRY-OUT avond waar verschillende lessen van een half uur worden aangeboden voor mensen die twijfelen welke sport bij hem of haar past. Naast de sportlessen wordt er op zaterdag 14 december ook een kindermiddag georganiseerd waar verschillende activiteiten te doen zijn voor alle kinderen én hun ouders die mee willen doen. Kom gerust langs en doe lekker mee!

Wil je meer weten? Meedoen? Of ben je een ondernemer die graag wil bijdragen aan deze actie week? Loop gerust eens naar binnen op de Vening Meineszstraat 7 of neem contact op met WINNR Healthclub via het telefoonnummer 0318-635144 of mail naar menno@winnrhealthclub.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie