Afbeelding
JAAP KROON info@jaapkroon.nl

Steffen Morrison opnieuw in Cultura

17 december 2019 om 19:12 Muziek

EDE Steffen Morrison staat op donderdag 19 december met zijn band in Theater Cultura.

Steffen Morrison speelt al jarenlang samen met zijn band op festivals en in clubs muziek in de geest van zijn grote muzikale helden Otis Redding en James Brown. Net als de soul-iconen is Morrison in staat met ultieme opgetogenheid songs ten gehore te brengen over immense hartzeer en sores, maar ook het dak eraf te spelen met songs over de lichtere dingen van het leven. Vorig seizoen was hij met I'm a soulman in Theater Cultura.

THE ART OF BEING HUMAN Het programma The Art Of Being Human gaat dieper dan een avond soulmuziek, verder dan moves en grooves. Het gaat over Steffen Morrison. Over zijn twijfels en onzekerheden, over vallen en opstaan. Over zijn prestatiedrang die werd gevoed door zijn verleden. In zijn allereerste eigen theatertour gaat Steffen Morrison helemaal terug naar de basis. De basis waar zelfgeschreven liedjes zoals Old Enough To Know Better de rode draad vormen voor een persoonlijke kennismaking met deze getalenteerde man. Puur en ongepolijst.

Het concert begint om 20.15 uur. Na afloop is het mogelijk nog even na te swingen met een band in het Atrium.

NIEUW JAAR In januari start het tweede deel van het theaterseizoen met nog veel mooie theaterconcerten. Dus kom een keer sfeer proeven en bestel nog een kaarten voor een van de volgende concerten: Fay Claasen speelt met haar band in januari, songs from the 70's. Joris Linssen & Caramba zijn 1 februari in Cultura met een nieuwe voorstelling RAAK! Do laat in februari ook van zich horen en er Jim de Groot en Josée Koning zingen liedjes van Lennaert Nijgh. Ook de coverband The Doors in concert staan in februari nog in Cultura. In onovertroffen tribute band, met de mooiste nummers van Jim Morrison; zijn poëzie, muziek en obscene danspassen inspireren nog steeds.

In maart laat de Cry me a river band Joe Cocker herleven. Een avond met naast muziek uit het rijke oeuvre van Joe Cocker (met hits als You van leave your hat on, Have a little faith in me), ook anekdotes uit het turbulente leven van de man die zong en bewoog alsof zijn leven er van afhing.

Kaarten voor de voorstelling zijn voor 19,00 euro verkrijgbaar bij de receptie van Cultura, tel. 0318-672800 of www.cultura-ede.nl

Cultura Ede, Molenstraat 45, 6711 AW Ede, T (0318) 672800, info@cultura-ede.nl, www.cultura-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie