Henry Zegers

Enorme deceptie DTS Ede

14 december 2019 om 20:02 Voetbal

EDE - ,,Een enorme deceptie. In plaats van de 0-1 voorsprong uit te bouwen, komt KHC in de vierde minuut van de extra tijd op gelijke hoogte'', baalde Jeroen Spies van het gelijke spel.

,,Wij speelden zeker niet goed'', stelde de DTS Ede trainer. ,,In de eerste helft waren er twee drie momenten dat wij een aanval beter hadden moeten uitspelen. Het zat vast bij ons. KHC was een matige ploeg, die alleen maar verdedigde.''

,,De tweede helft werd het wat beter. Met David Scholte hadden wij wat meer controle. Dan kom je twintig minuten voor tijd via Frank Hol op 0-1. Vervolgens krijgt dezelfde Frank Hol een grote kans om het definitief af te maken. Pech was er dat Michel Hol tegen de binnenkant van de paal mikte. In de slotfase is er dan de onrust. En valt de 1-1 Ozhan Kardag). ''

,,Dan is het goede gevoel van de laatste weken weg. En ook voor de ranglijst doe je slechte zaken. Wij gaan als nummer vijf de winterstop in. Het verschil met koploper SVZW is zeven punten. Dat is onze eerste tegenstander in 2020. Die moeten we winnen'', besluit een teleurgestelde Spies.