Afbeelding
Brenda Dekker

Renswoude spint garen bij opvallende ingreep

15 december 2019 om 12:00 Voetbal

RENSWOUDE Een opvallende ingreep vanaf de zijkant tijdens de streekderby tussen Renswoude en VRC. Coach Jan van den Heuvel voerde een drievoudige wissel door, een maatregel die niet zo vaak voorkomt in het voetbal. Het pakte goed uit, want de 'Kraaien' wonnen dankzij de mutaties met 1-0 van de Veenendalers.

Van den Heuvel over zijn wisselbeleid: ,,Zeventig minuten lang hadden mijn aanvallers de kans gekregen om zich te onderscheiden. We waren de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar tot scoren kwamen we niet. Op een gegeven moment kom je dan tot dit besluit. Je hoopt als trainer ook wat teweeg te brengen."

De ingreep pakte goed uit. Renswoude kreeg door de wijzigingen een compleet nieuwe voorhoede, die in de slotfase ook rendeerde. Larsson van Dijk schoot onberispelijk de 1-0 raak. Van den Heuvel: ,,We gaan dus met een heerlijk gevoel de winterstop in."

EdeStad.nl wil de volgers van het Edese voetbal nog beter informeren over de competities waarin clubs uit de gemeente Ede actief zijn. Om die reden selecteert de redactie elk weekend enkele wedstrijdverslagen van voetbalclubs uit de regio. Het gaat om artikelen over clubs die in een competitie actief zijn bij een of meer clubs uit de gemeente Ede.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie