Afbeelding
Jeroen van der Veer

Politie in sprint achter baldadige jeugd aan

15 december 2019 om 12:39 Overig

BENNEKOM Een groep jongeren is in de nacht van zaterdag op zondag achterna gezeten door de politie. Dat meldt wijkagent Gerben Algra. De wijkagent moest daarvoor wel even een sprint trekken.

,,Baldadige jeugd in Bennekom na een sprint door de wijk staande kunnen houden", schrijft Algra op Instagram. ,,Zij waren al de hele avond rotzooi aan het trappen in Bennekom." 

Toen ze er vandoor gingen moest de politie in de achtervolging, niet zonder resultaat. ,,De jongens zijn overgedragen aan hun ouders." 

Daar bleef het voor sommige jongeren niet bij. ,,Degenen die zich niet konden legitimeren op straat krijgen daar een bekeuring voor", besluit Algra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afgelopen nacht wederom een aanrijding moeten behandelen op de N224. Ditmaal reed een personenauto tegen een everzwijn aan. Auto is weggetakeld en het zwijn is overgedragen aan de jachtopziener. Baldadige jeugd in Bennekom na een sprint door de wijk staande kunnen houden. Zij waren al de hele avond rotzooi aan het trappen in Bennekom. De jongens overgedragen aan hun ouders. Degenen die zich niet konden legitimeren op straat krijgen daar een bekeuring voor. Snorfietser aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij blies 490 ugl en zal een acceptgiro tegemoet kunnen zien met de kerstdagen. Tussendoor ook nog meldingen van overlast gevende personen, door het lint gaande bewoner en gesurveilleerd bij de hotspots. Nu lekker slapen. Tot woensdag, dan ben ik er weer in de dagdienst. #Ede #Politie #wijkagent #noodhulp

A post shared by Gerben Algra (@wijkagent_gerben_ede_west) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie