Pastor Max (links) samen met Willy Titalepta (rechts) voor de winkel in Ede waar de stokjes saté uitgedeeld zullen worden. Centraal het 'heb je wat' kaartje waar aandacht voor wordt gevraagd.
Pastor Max (links) samen met Willy Titalepta (rechts) voor de winkel in Ede waar de stokjes saté uitgedeeld zullen worden. Centraal het 'heb je wat' kaartje waar aandacht voor wordt gevraagd. Yannick Titalepta

Pastor Max en Edesche winkeliers samen voor dak- en thuislozen in Ede

16 december 2019 om 00:18 Activiteiten Deel je nieuws

Zaterdag 21 december slaan Pastor Max, Willy’s 2 go en lokale ondernemers samen de handen in één om in het centrum van Ede aandacht te vragen voor de dak- en thuislozen van Ede. 

Voor het 3e jaar op rij delen de Edesche ondernemer Willy en streetpastor Max gratis stokjes saté uit aan passanten om op deze manier aandacht te vragen voor het kaartje ‘heb je wat’.

Dit kaartje kan onder andere door bezoekers van Ilayda, het Vishuis Ede, TokoFennis, Willy’s 2 go, slagerij ter Stege, Cigo en het Schaffelaartje aangeschaft worden. Deze ‘heb je wat’ kaartjes worden verdeeld over de dak- en thuislozen van Ede, zij kunnen die gebruiken als consumptiebonnen bij de betreffende winkeliers.

Om het project te steunen staat het u zaterdag vrij een donatie in de donatie box te doen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie