Midwinterhoornblazers bij de Doesburgermolen
Midwinterhoornblazers bij de Doesburgermolen J. Hiddink

Midwinterwandeling Doesburgermolen

18 december 2019 om 09:31 Recreatie Deel je nieuws

Op donderdag 27 december van 12.30 tot 16.00 uur klinkt in de Doesburger Eng weer het geluid van de midwinterhoorn. Op die dag is weer de traditionele midwinterwandeling over het Klompenpad langs de Doesburgermolen. Ook zal dan het a-capellakoor “Tarantella” onder leiding van Juliette Stout op het molenterrein mooie liederen in kerstsfeer ten gehore brengen.

Deze midwinterwandeling wordt door de “Buurtschap Doesburger Eng” jaarlijks georganiseerd in samenwerking met “De Dijkbloazers” uit Lunteren. Traditioneel wordt deze wandeling georganiseerd op de dag na Kerstmis. Een mooie gelegenheid om na de feestdagen lekker buiten te zijn

De “Buurtschap Doesburger Eng” zorgt voor de entourage met een verlichte Doesburgermolen, een kerstboom en vuurkorven. Bij een stand van dagactiviteitencentrum “In Goede Aarde” is glühwein, warme chocolademelk en erwtensoep verkrijgbaar. Kinderen mogen marshmallows verwarmen boven het vuur.

Het centrale punt van de wandeling op het Klompenpad is de Doesburgermolen aan de Doesburgermolenweg. Vanaf hier kan worden gekozen om het hele Klompenpad of een gedeelte ervan te wandelen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie