Afbeelding
Marceline van Schoonhoven

Column Marceline van Schoonhoven, Rabobank Vallei en Rijn

24 december 2019 om 00:05 Advertorial_3

In de laatste maand van het jaar kijk ik altijd graag even terug naar het afgelopen jaar maar kijk ik nog liever vooruit naar het jaar dat mij te wachten staat. Net zoals de vele startende ondernemers die per 1 januari hun eigen bedrijf starten. Daarom zijn de laatste weken van het jaar extra belangrijk, want je wilt immers sterk van start. Ook deze laatste weken van 2019 sta ik samen met het VR Startersteam voor de startende ondernemers klaar.

Terugblik en vooruitkijken
In 2019 ben ik betrokken geweest bij een aantal mooie evenementen voor de ondernemers in de regio en heb ik verschillende ondernemers mogen ontmoeten. Het hoogtepunt vond ik toch wel het project Zomerondernemer. Het programma voor 2020 is nog niet geheel bekend, maar er komt zeker weer iets voor de (jonge) startende ondernemers. Zodra ik daar meer over weet, lezen jullie dat terug in mijn column. Ook de mooie ontmoetingen bij de Startersbijeenkomsten in Ede en Veenendaal hebben indruk gemaakt. Vele goede plannen en innovatieve ideeën kwamen daar voorbij. Het is fijn om met startende ondernemers mee te denken en hen zo een vliegende start te geven. In 2020 willen we ook weer bij een aantal evenementen voor starters aanwezig zijn. Houd mijn column en de Social Mediakanalen in de gaten om te zien waar je volgend jaar het VR Startersteam aantreft.

Maak je ondernemersdroom waar in 2020
Wij merken met ons Startersteam dat er juist rond de jaarwisseling extra wordt nagedacht om te starten met ondernemen. Misschien loop jij ook met plannen rond? Gebruik onze website www.ikgastarten.nl voor inspirerende verhalen van andere ondernemers en handige tips. Ook vind je veel branche-informatie op www.rabobank.nl/bedrijven onder het kopje kennis.

Businessevent Veenendaal
Afgelopen maandag 16 december vond de 15de editie van Business Event Veenendaal plaats in Theater Lampegiet en ik mocht daar bij zijn! Negen geweldige bedrijven presenteerden zich met een filmpje en Karin Bloemen sloot het feestelijke event af. In de categorie jonge onderneming won Suntech Energy, VST Telecom in de categorie MKB/Detailhandel en Pokon Naturado wist in de categorie Grootzakelijk de prijs in de wacht te slepen. Via deze weg wil ik de winnaars van harte feliciteren met deze mooie titels. Voor de Rabo Publieksprijs kon er afgelopen periode gestemd worden. Dankzij een goede online strategie haalde Shoelia met ruime hoeveelheid stemmen de Rabo Publieksprijs binnen. Ik vond het onwijs inspirerend om te horen hoe ondernemers zijn begonnen in het verleden. De ene onderneming bestaat al jaren en is een echt familiebedrijf, maar de ander is nog maar net gestart en weet Veenendaal nu al te verrassen.

Startersvoordeel: speciaal voor starters
In je eerste jaar als ondernemer krijg je bij ons Startersvoordeel. Dit betekent dat je korting krijgt op je zakelijke rekening, transactiekosten en andere zakelijke betaalproducten. Daarnaast sluit je nu met korting Rabo Bizzy af. Bizzy is dé bankrekening die jouw boekhouding doet. Zo start je nóg sterker.

Het VRStartersteam staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bellen op telefoonnummer (0318) 660 664 of stuur een e-mail naar vrstartersteam.vr@rabobank.nl. Want voor elk goed plan vinden wij de weg!

Fijne feestdagen en een mooi en succesvol 2020!

Marceline van Schoonhoven
Rabobank Vallei en Rijn

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie