DTS Ede, de winnaar van de editie van 2018.
DTS Ede, de winnaar van de editie van 2018. Theo Beumer

Live: Ede Stad Zaalvoetbaltoernooi

28 december 2019 om 09:50 Voetbal

EDE Acht ploegen strijden vandaag om de titel tijdens het derde Ede Stad Zaalvoetbaltoernooi. De strijd, in de Van der Knaap Topsporthal in Ede, begint om 10.15 uur. De finale start om 16.30 uur. De sportredactie van Ede Stad houdt tijdens het toernooi een liveblog bij, volg de ontwikkelingen hieronder.

17:05 Afgelopen. Otterlo wint de finale met 4-1 van Lunteren. Met vijf zeges de verdiende winnaar van het Ede Stad zaalvoetbaltoernooi. Vanavond een verslag op www.edestad.nl. Dit is tevens het einde van de livelog. 

17:01 uur Lunteren - Otterlo 1-4 Paul Speldenbrink.  

17:00 uur Lunteren - Otterlo 1-3. Opnieuw Arnout Lagerweij. 

15.52 uur Lunteren - Otterlo 1-2. Arnout Lagerweij scoort.  

16.46 uur Rust bij Otterlo tegen Lunteren: 1-1. Na twee doelpunten in twee minuten, een soort van staakt het vuren. 

16:32 uur Binnen twee minuten al twee doelpunten bij Lunteren tegen Otterlo. Paul Speldenbrink en Max Degenaar waren de schutters.

16.15 uur Ook Lunteren plaatst zich voor de finale. VVA werd met 3-1 verslagen. Via twee mooie combinaties scoorden Rick Degenaar en Victor van de Bor. Jordi Duits pikte ook een doelpuntje mee. Mike Molenaar maakte nog zijn zesde van de dag. Een 'Edese' finale dus tussen Lunteren en Otterlo. 

16.00 uur SV Otterlo won met 3-1 van VV Veenendaal. De finale tegen VVA Achterberg of VV Lunteren is bereikt.  Patrick van Norden, na een mooie combinatie scoorde voor SV Otterlo de 1-0.Arnout Lagerweij zorgde voor de  bevrijdende 2-0. Een eigen doelpunt VV Veenendaal besliste de strijd: 3-0. Adil el Bisses redde de twijfelachtige Veenendaalse eer.

Halve finale SV Otterlo - VV Veenendaal een tactisch schaakspel. Doelpunten voorkomen leek belangrijker dan scoren. SV Otterlo brak de ban. Ook waren beide keepers Bas Pol SV Otterlo en Wiebe Hendriks VV Veenendaal heel sterk.

15.25 uur De halve finale VV Veenendaal - Otterlo is begonnen. Wie maakt kans op de finale. Over een klein half uur het antwoord. 

15:10 uur VVA wint overtuigend met 8-0 van Ede/Victoria. Hoofdrol voor Mike Molenaar met vier doelpunten. Overige schutters Wesley Merkenstein (2x), Illias Abba en Joris Kuipers. 

VVA plaatst zich naast Otterlo voor de halve finale. Lunteren is de opponent. De andere halve finale gaat tussen Otterlo en Veenendaal. Eerste halve finale begint om 15.25 uur.

14.44 uur Otterlo wint in de laatste seconde met 3-2 van FC Jeugd door doelpunt Dennis van de Bunt. Zaterdag derdeklasser wint met negen punten uit drie wedstrijden overtuigend poule B. FC Jeugd kon een 0-2 voorsprong (Sergen Tomruk en Elmerus Avdic) niet vasthouden. 

14.25 uur Na een VAR goedgekeurd doelpunt nam Lunteren tegen VV Veenendaal een 1-0 voorsprong. De bal ging van paal naar paal. De scheidsrechters moesten overleggen en wezen naar het midden. Uiteindelijk stokte de teller bij VV Lunteren - VV Veenendaal op 2-3. Doelpunten VV Veenendaal Rick van de Steeg, Stephan van Grootveld 2x. Voor VV Lunteren scoorden Rick Degenaar en Ivar Boekholt. Voor Veenendaal voldoende de halve finale te bereiken.

VV Lunteren wint poule A en Veenendaal gaat als tweede verder. De tegenstanders komen uit poule B. Later meer.

14.00 uur Bij het duel DTS Ede - KSV Fortissimo stond een plaats in de halve finale op het spel. De vierdeklasser KSV Fortissimo moest winnen. Dat deden ze ook met 2-1.  Doelpunt DTS Ede Anouar Tmin. Doelpunten KSV Fortissimo Talib Azerkan en Anass el Hassnaoui. Titelverdediger DTS Ede uitgeschakeld.. 

PUBLIEK De topsporthal Van der Knaap is goed gevuld. De Edese supporters laten zien dat het initiatief van ZVV Ede en Ede Stad aanslaat. Daar aan zijn de acht deelnemende ploegen die tot op heden met alle sportiviteit elkaar bekampen. Hulde aan alle betrokkenen.

13.34 Een verrassing. VVA klopt FC Jeugd met 3-0. Doelpunten Wesley Merkenstein, Kevin van Offeren en Mike Molenaar. Strijd om tweede halve finaleplaats, naast Otterlo, is helemaal open. 

13.07 uur Otterlo is veel te sterk van Ede/Victoria. Met doelpunten van Dennis van de Bunt (2x) , Arnout Lagerweij en Dries Hazeleger neemt het een voorschot op de halve finale: 4-0.  

12.50 uur In een vermakelijk duel tussen VV Veenendaal en KSV Fortissimo wordt het 2-2. Doelpunten VV Veenendaal Sven van Asselt en Aziz Ballouk. Voor KSV Fortissimo scoren Talib Azerkan en Anass el Hasssnaoui. Met het gelijke spel schieten beide ploegen weinig op.

12.20 uur Topper DTS Ede - VV Lunteren met als inzet een eerste plaats in de poule werd een prooi voor VV Lunteren. De 2-0 winst was onomstreden. Doelpunten Victor van de Bor en Julian van den Berg. Lunteren kan volgende ronde bijna niet meer ontgaan.

11:51 uur De derby van de Hoekelumse Eng tussen Ede/Victoria en FC Jeugd, werd een zege voor de zondag derdeklasser. Yousef Hadi, en twee keer Elmeris Avdic (waar onder mooie kopgoal) scoorden voor FC Jeugd. Illias El Aaarass was succesvol voor Ede/Victoria: 3-1. 

   

11.27 uur Otterlo en VVA Achterberg deden weinig voor elkaar onder. Maar waar VVA de mooiste kansen om zeep hielp en paal en lat raakte, scoorde Otterlo wel drie keer: Dennis van de Bunt, Arnout Lagerweij en Dries Hazeleger.

11.00 uur In poule A is de wedstrijd tussen VV Lunteren en KSV Fortissimo 3-0 geworden. Doelpunten van Victor van der Bor, Ivar Boekholt en Julian van den Berg.

DTS Ede en VV Lunteren gaan in poule A aan de leiding. 11.55 spelen zij tegen elkaar.

10.15 uur Het Ede Stad zaalvoetbaltoernooi is gestart met de wedstrijd tussen DTS Ede en Veenendaal.  DTS Ede wint met 2-0 door twee doelpunten van Niels van Steenbeek.

09.52 uur: Vorig jaar was DTS Ede de winnaar van het toernooi. Lees hier terug hoe dat verliep.

09.50 uur: Nog een klein halfuur en dan start de derde editie van het toernooi. Benieuwd naar het volledige programma? Kijk dan hier.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie