Afbeelding
Sedat Akdeniz

Mohammed Mouhouti verlengt bij FC Jeugd

1 januari 2020 om 18:47 Voetbal

EDE FC  Jeugdtrainer Mohammed Mouhouti is ook komend seizoen 2020/2021 trainer bij FC Jeugd.

Eip Janssen

De oefenmeester begint dan aan zijn tweede seizoen bij de Edese derdeklasser.

,,De contractverlenging van Mouhouti bij FC Jeugd is niet verrassend. In zijn eerste seizoen met FC Jeugd koploper en een periodetitel. Maar dat is niet alleen hetgeen waar wij als bestuur naar kijken. Voor ons is de chemie tussen de selectie en trainer, ongeacht het resultaat belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat er een klik is", opent FC Jeugd voorzitter Senol Pehlivan.

,,Ik ben zeker blij met een contractverlenging. Er zijn goede gesprekken geweest met het bestuur. Ook de spelersgroep was unaniem positief. Twee voorwaarden die ik stel om te blijven", vult Mohammed Mouhouti aan.

Hij vertelt het eerste half jaar heel erg fijn met deze selectiegroep te hebben gewerkt.

,,Maar eigenlijk met alle mensen die betrokken zijn bij de club. Ik voel me er echt thuis en dat zegt alles."

De trainer is er zeker van dat de tweede seizoenshelft niet anders zal zijn.

,,FC Jeugd heeft in ieder geval nacompetitievoetbal zeker gesteld. Maar misschien zit er wel meer in. Of de Ramadan (vrijdag 24 april t/m zaterdag 23 mei 2020, red) daarop van invloed kan zijn is de trainer stellig.

,,Ik hoop dat wij daar goed doorheen komen. Ga de training ook anders aanpakken zodat we daar meer profijt van hebben tijdens wedstrijden", sluit Mohammed Mouhouti af.

Oud-prof Mouhouti was eerder actief bij Go Ahead Eagles, De Graafschap, Heracles en Perth Glory als speler. Daarna als trainer bij SC Veluwezoom, SV Babberich en Jonge Kracht.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie