De vernielde auto in Ede, besmeurd met een onbekende vloeistof
De vernielde auto in Ede, besmeurd met een onbekende vloeistof Ted Walker

Autoruit vernield in Ede, voertuig besmeurd met vloeistof

2 januari 2020 om 11:27 Misdaad

EDE Het was in de nacht van dinsdag op woensdag toen de gebruiker van een auto zijn voertuig een kwartiertje uit het oog verloor. Toen hij terugkwam, was een van de zijramen van de auto vernield. Pas later werd ontdekt dat er ook een vloeistof over de auto was gegoten.

Ted Walker

,,Ik heb onze auto die dag aan een familielid uitgeleend'', vertelt de eigenaresse van het voertuig. Ze wil om privacyredenen niet met naam genoemd worden. ,,Ik heb nog tegen hem gezegd; kijk uit waar je de auto neerzet, want het is goed raak op het moment met vernielingen en autobranden."

KLAP ,,Uiteindelijk is hij maar een kwartiertje bij de auto weggeweest", vervolgt ze. ,,Toen hij terugkwam stonden de buren buiten en bleek de auto vernield te zijn. De buren hadden een klap gehoord en zijn direct gaan kijken. Mogelijk is dat de reden geweest waardoor er niet meer drama te betreuren is. Want pas later zagen we dat de auto ook was overgoten met een vloeistof."

,,Was het eigenlijk de bedoeling onze auto in brand te steken?'', vraagt zij zich hardop af?

,,Waar gaat dit naartoe? Waarom vernielt iemand mijn auto? En weet je wat het is? Wij zijn hiervoor niet verzekerd. Dus de kosten voor het herstel van de auto komen voor onze eigen rekening. Waarom? Wat heeft iemand hier nu voor lol aan?'' De benadeelde vrouw stelde het voertuig veilig ergens in een loods in Ede en benaderde de politie. ,,Ik hoor vanmiddag of de politie onderzoek komt doen aan de auto. Ik hoop het uiteraard wel en dat dit iets oplevert. Dit kan zo echt niet verder'', zegt de Edese tot besluit. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie