Logo jubileumjaar
Logo jubileumjaar De Harmonie

De Harmonie haalt voor haar 100-jarig bestaan Victor Mids naar Ede

3 januari 2020 om 09:15 Muziek Deel je nieuws

Illusionist Victor Mids
De illusionist, bekend van het tv-programma Mindf*ck, zal samen met De Harmonie optreden in De Schuilplaats. Speciaal voor de start van het 100-jarig jubileum zijn er al 100 kaarten tegen gereduceerd tarief in de voorverkoop gegaan via www.deharmonie.org/jubileum.

Nieuwjaarsconcert
Om het 100e levensjaar van De Harmonie feestelijk in te luiden geeft de vereniging op zaterdag 11 januari 2020 een nieuwjaarsconcert. Tijdens dit concert wordt de bezoeker meegenomen op een muzikale reis door de geschiedenis van de vereniging. De vereniging zal verschillende muziekstukken spelen uit de decennia van de verenigingsgeschiedenis.

Een concert voor alle leeftijden. En ook leuk; de toegang is gratis. Na afloop van het concert is er gelegenheid om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar onder het genot van een hapje en een drankje (contant te betalen). Het concert begint om 19.30 uur in verenigingsgebouw De Kei, Peppelensteeg 12 te Ede. U bent van harte welkom!

Compositie
Tijdens het nieuwjaarsconcert wordt ook een voorproefje van het muziekstuk “On the Rocks” gespeeld. Dit stuk is speciaal geschreven voor het 100-jarige bestaan van de muziekvereniging. Componist Matthias van Nispen tot Pannerden heeft zich laten inspireren door de geschiedenis van De Harmonie en de geschiedenis van Ede, waarbij de 75-jarige bevrijding van Ede een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn compositie. Daarom heeft de componist het muziekstuk vernoemd naar het monument op het Bevrijdingsplein. Het volledige stuk zal De Harmonie ten gehore brengen op 29 mei 2020 tijdens het jubileumconcert met Victor Mids.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie