John de Boer geeft alles om de kids wat te leren
John de Boer geeft alles om de kids wat te leren John de Boer

Budo Academy Physcial sponsort kanjerdag

3 januari 2020 om 18:04 Vechtsporten Deel je nieuws

Afgelopen vrijdag heeft Budo Academy Physical workshops verzorgd tijdens de kanjerdag van Stg. Kinderdroomwens in bioscoop Pathé in Ede.
Stichting Kinderdroomwens zet zich in voor kinderen en jongeren tussen 6 en 25 jaar met moeilijkheden thuis. Het gaat hierbij om gezinnen met ziektes, traumatische ervaringen of die het financieel lastig hebben.

Zeven studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen organiseerden deze dag samen met Stichting Kinderdroomwens en Budo Academy Physical, waarbij de kinderen op zoek gingen naar hun eigen krachten.

Onder bezielende leiding van docent John de Boer (6e dan) kregen de kids een afwisselende les zelfverdediging. Moe maar voldaan gingen zowel de kinderen met hun familie als de docenten weer huiswaarts. 

Budo Academy Physical vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan de samenleving. Oprichter en eigenaar Edgar Kruyning heeft voor zijn maatschappelijke bijdrage al een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. “Maar hier doe ik het uiteraard niet voor” aldus Kruyning. Voor meer info over alle vechtsporten kijk op www.bapede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie