Kinder- en tienerkoor Jedaja zoekt naar nieuwe leden

5 januari 2020 om 20:43 Muziek Deel je nieuws

Voor kinderen die van zingen houden, en vooral van samen zingen, is er goed nieuws: kinder- en tienerkoor Jedaja uit Ede is op zoek naar nieuwe leden.

Het koor bestaat sinds 2007 en treedt regelmatig op tijdens concerten, kerkdiensten en festiviteiten in de gemeente Ede.

‘Elke dinsdagmiddag repeteren we in het schoolgebouw aan de Oranjelaan’, vertelt dirigente Wilna Sierksma. ‘Afgelopen maand zongen we bijvoorbeeld op de Dickens Fair in Bennekom en tijdens een kerstconcert samen met gemengd koor Choir4Hope. De komende weken werken we toe naar een groot concert dat Jedaja zelf verzorgt, eind maart in De Schuilplaats, rondom het thema: “Onderweg”.’

Het repertoire bestaat uit liedjes die gaan over alledaagse dingen, zoals vakantie of sporten, maar ook over liefde, vriendschap, de Bijbel, God en elkaar. Jedaja is een christelijk kinder- en tienerkoor. De naam betekent ‘de Here loven’. ‘Dat is ook het belangrijkste wat we elke week doen’, zegt de dirigente.

Naast zingen is er ook aandacht voor zaken als ‘hoe sta je op een podium?’ en ‘hoe kan ik zorgen dat de mensen mij kunnen verstaan?’ Ook wordt er aandacht besteed aan mimiek en beweging.

Voor wie zin heeft om mee te doen of te komen kijken: de repetities zijn elke dinsdagmiddag van 16.00-16.45 uur (Jedaja KIDS, voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 van de basisschool), van 16.45-17.30 uur (Jedaja YOUNG, kinderen uit groep 6, 7 en 8) en van 17.30-18.15 uur (Jedaja GIRLS, voor meiden vanaf de middelbareschoolleeftijd).

Kinderen mogen twee keer vrijblijvend een repetitie meemaken. Gezellig is het er altijd: grote kans dat je daarna lid wilt worden!

Meer info: www.kinderkoorjedaja.nl en Facebook.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie