Versterk zelf-genezend vermogen

6 januari 2020 om 20:17 Maatschappelijk Deel je nieuws

Versterk het genezend vermogen op 5 niveaus

Henk Fransen

Donderdagavond 9 januari 2020, 20.00 uur

Deze lezing gaat terug naar de essentie van de geneeskunde, namelijk hoe je  door  eenvoudige  en natuurlijke maatregelen het zelf-genezend vermogen van je lichaam en geest kunt  versterken en ziekten kunt voorkomen. Je leert de belangrijkste factoren kennen die gezond- of juist ziekmakend zijn. Je krijgt inzicht in de praktische maatregelen die je kunt nemen om je gezondheid in hoge mate te verbeteren. Je leert hoe lichaam en geest samenhangen en hoe je daar gebruik van kunt maken. De informatie in de lezing wordt zoveel mogelijk door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.

Alles wat ik de laatste 30 jaar van mensen met kanker heb geleerd over de herstelkracht van lichaam en geest is voor iedereen van belang.

Henk Fransen is arts, internationaal spreker en auteur van boeken over ziekte, gezondheid, zelf-genezend vermogen en kanker. Hij deed 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. Hij schreef de boeken ‘Bondgenoot, de autobiografie van een immuun-cel’, ‘Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus’, ‘Handboek kanker’ en ‘De betekenis van kanker’. In 2015 lanceerde hij ‘De zoektocht naar genezing’. De video’s hierover zijn op Youtube al meer dan een kwart miljoen keer bekeken. In 2016 viel hij op door zijn visie het eerste medicijn-loze ziekenhuis van Nederland te creëren - dit is een ongoing project. www.vrijzinnigenbennekom.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie