Afbeelding
Theo van de Rijt

Wereldster George McCrae bij Smeltfeest Friends on Ice

9 januari 2020 om 14:28 Activiteiten

EDE De Stichting Friends on Ice haalt een muzieklegende naar Ede. De Amerikaanse discozanger George McCrae treedt zaterdag 18 januari op bij het Smeltfeest.

De 75-jarige George McCrae is vooral bekend van zijn wereldwijde nummer 1-hit Rock your Baby uit 1974, dat één van de eerste grote discohits was en in verschillende landen op de eerste plaats in de hitparade. In Amerika stond hij twee weken op nummer 1, in de Top 40 zeven weken, in de Nationale Hitparade acht weken. In 2016 trad McCrae nog als gastartiest op tijdens Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA. 

Bij het Smeltfeest treedt ook de 8-mans formatie the Soul Providerz op. Zij brengen en avondvullende programma met een Motown, Atlantic & Stax Revue.

SMELTFEEST Het Smeltfeest wordt jaarlijks gehouden als afsluiting van het ijsbaanproject Friends on Ice. Het Smeltfeest wordt zaterdag 18 januari gehouden in De Scheve Schaats, de tent naast de ijsbaan, gelegen aan het Raadhuisplein in Ede. Het begint om 20.00 uur. Het feest duurt tot 00.00 uur en de toegang voor het Smeltfeest is gratis. Er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het goede doel. Ook kan er geschaatst worden. De prijs hiervoor bedraagt 5 euro per persoon (inclusief schaatshuur).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie