Annette de Boer
Annette de Boer Eigen collectie

De kracht van mediation, problemen oplossen zonder gevecht, onderwerp van de Open Ondernemers Koffie van januari.

10 januari 2020 om 17:32 Nieuws Deel je nieuws

Op de eerste Open Ondernemers Koffie Vallei en Nederveluwe van 2020 op 21 januari in de Dorpsherberg in Bennekom hebben we Annette de Boer van Mediation Het Vertrouwen als spreekster. Wat kan je doen als er sprake is van ziekteverzuim met een onderliggend conflict, wanneer er onenigheid is met een leidinggevende of collega, of als een verstoorde arbeidsrelatie zorgt voor stress, burn-out, haat en nijd, of pesten? Of als je een conflict hebt met je opdrachtgever?

Ga je het juridisch gevecht aan? Huur je een advocaat in en start je een veelal langdurig proces waarbij je niet zelf aan het roer zit?
Of wil je inbreng houden in de oplossing en zelf medebeslissend zijn, een afgebakend traject ingaan en bovendien overzicht over de kosten houden? Dan is mediation een geschikte methode om samen een toekomstbestendige oplossing te bereiken. Met een slagingspercentage van ruim 85% zijn al velen voorgegaan die zeer tevreden de hand hebben kunnen schudden van ‘die ander’ waarmee eerst toch echt niet te praten was…

Annette de Boer van Mediation Het Vertrouwen zal ingaan op de mogelijkheden van mediation om gezamenlijk een arbeidsconflict op te lossen. Ze heeft 7 jaar haar eigen mediation en juridisch adviesbureau na een uitdagende loopbaan als jurist bij RVS en ING. Zij heeft haar kantoor in Wageningen en komt ook op locatie.

Na haar presentatie is er weer volop tijd om te netwerken. Ook is er onze presentatietafel waar je je visitekaartje en ander promotiemateriaal kunt neerleggen. Koffie is voor eigen rekening. Jan en Ina van de Dorpsherberg zorgen voor wat lekkers bij de koffie. De deur staat vanaf 9 uur voor ons open

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie