Boerencrocus @julyleesberg
Boerencrocus @julyleesberg July Leesberg

Cursus Planten Tekenen

13 januari 2020 om 11:14 Kunst Deel je nieuws

Zou je graag naar de natuur willen tekenen, maar het komt er nooit van? Zou je je agenda en je hoofd wel eens even helemaal stil willen zetten, om je aan het tekenen te kunnen wijden? Wil je graag wat handvatten hebben om gemakkelijk planten te kunnen tekenen? Geef je dan op voor deze cursus Planten Tekenen.

In zeven lessen leer ik je vertragen, om zo de planten beter te leren zien. Je verdiept je in de natuur, vergeet alles om je heen en de tijd staat stil. In mijn lessen help ik je je creatieve bron aan te boren. Waardoor je concentratie vergroot, en je na deze korte cursus uitstekend planten en bloemen kan tekenen.

De cursus bestaat uit zeven lessen van 2 uur, om de twee weken op woensdag van 10 tot 12 uur. Je wordt leerling aan mijn atelier in een kleine groep van 4-6 personen. Je hoeft niet te kunnen tekenen om aan de lessen deel te nemen. Tijdens de lessen is het stil. In de stilte krijgt jouw creatieve talent de kans om zich te ontplooien.

Om je op te geven of om informatie te vragen stuur je een mail met je gegevens naar info@julyleesberg.nl. Vermeld als onderwerp: ‘opgave cursus planten tekenen voorjaar 2020’. Zet het er bij als je student bent.

Data: 22 januari, 5 en 19 februari, 4 en 18 maart, 1 en 15 april

Tijd: woensdag om de twee weken van 10 tot 12 uur
Prijs: 225 euro, studenten 200 euro

Informatie: July Leesberg, info@julyleesberg.nl.

Locatie: Nolensstraat 3, 6702 CS Wageningen

Internet: www.cursuswageningen.nl/cursus-planten-tekenen
 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie