D2 loopt op met de selectie
D2 loopt op met de selectie bron ckv reehorst

Geen winst ckv Reehorst'45 1

13 januari 2020 om 19:32 Korfbal Deel je nieuws

ckv Reehorst'45  1 heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar met 16-25 verloren van Duko. In een rechtstreeks duel om uit de degradatiezone weg te blijven was Duko de ploeg uit Duiven duidelijk de betere.

Reehorst toonde weinig inspiratie in het aanvalsspel, wat ervoor zorgde dar de Duivense formatie het initiatief in de wedstrijd kon nemen. De goede vorm van voor de kerst ontbrak duidelijk.

Na een moeizaam begin en een achterstand kwam de Edese ploeg beter in het spel en met een aantal scores ook weer in de wedstrijd. Toch bleef het tot de 8-10 ruststand tegen een kleine achterstand aankijken.

De tweede helft zorgde voor een zelfde wedstrijdbeeld, waardoor Duko gestaag uitliep naar een 16-25 eindstand. Dit was een deceptie voor zowel de ploeg als het wederom in grote getale aanwezige publiek.

Met deze nederlaag bewees Reehorst zichzelf een slechte dienst in de strijd tegen degradatie. Er zullen snel punten gepakt moeten worden. De volgende gelegenheid is komende zaterdag. Dan speelt Reehorst om 18.15 uur in Barneveld tegen DWS. Alle steun is ook hier weer van harte welkom!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie