Nevaeh, Jaeda, Lieke, Fien
Nevaeh, Jaeda, Lieke, Fien Manja Moraal

Landelijke tickets voor Turnclub P.i.T

18 januari 2020 om 21:17 Overig Deel je nieuws

Ook de tweede districtsvoorronde van divisie 2 en 3 was een groot succes voor de club. Alle acht P.i.T turnsters hebben zich geplaatst voor de landelijke kwart of halve finale. Maarliefst zes turnsters namen ook nog eens eremetaal mee naar huis. 

Lieke Tollenaar, Nevaeh Manuputty en Jaeda Uijterwaal mochten als instappers N2 met de wedstrijddag starten. Lieke turnde deze keer foutloos en won de gouden medaille. Nevaeh liet na een aantal pech wedstrijden vandaag zien haar zenuwen toch de baas te zijn en mocht het brons komen ophalen. Jaeda turnde prima, maar liet wel wat puntjes liggen op netheid. Zij werd 13e. 

Pupil 2 N2 Fien Cornelissen begon ijzersterk op brug en pakte hier zelfs 15.000pt. Op balk liet ze dit keer nog best wel wat liggen, maar toch mocht ze wederom het zilver in ontvangst nemen! 

 

Kim Butz (Senior C) zat vandaag in een goede flow. Ze startte op het, voor haar lastige, toestel balk en wist hier vandaag een nette oefening neer te zetten! Op vloer turnde ze zich naar een gedeelde eerste plaats. Ze kreeg het brons omgehangen voor een zeer knappe 5e plaats én hiermee heeft Kim zich geplaatst voor het halve NK!

Ook onze debutanten bij de Senioren B Marleen Epskamp en Shin van Voorthuizen turnden een prima meerkamp! Met als hoogtepunten een 1e plaats op balk en een succesvolle nieuwe sprong pakte Marleen het brons. Shin liet weer een fantastische brugoefening zien waarmee ze zich naar de 6e plaats vocht, net buiten de medailles. Junior C Daantje de Vries turnt al weken met een geblesseerde vinger, maar geeft alles wat ze in zich heeft. Zo ook vandaag weer en ondanks wat foutjes mocht ze toch het brons in ontvangst nemen!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie