Kimberly de Vries bij haar pand van Beauty Villa
Kimberly de Vries bij haar pand van Beauty Villa Bo Theijs

Edese schoonheidsspecialiste Kimberly de Vries genomineerd voor de Beauty Award 2020!

22 januari 2020 om 09:36 Zakelijk Deel je nieuws

Kimberly de Vries van Beauty Villa is genomineerd door de vakjury van de Beauty Award in de categorie ‘schoonheidsspecialiste van het jaar 2020’ en behoort nu tot de top 3 van beste schoonheidsspecialistes in de regio midden/oost Nederland.

De Beauty Award is de hoogste vak prijs voor schoonheidsspecialistes in Nederland. Het is een prijs die door een onafhankelijke jury uit de professionele beauty branche wordt gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Er wordt getoetst op gebied van PR/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vak techniek. Op 19 april 2020 zal bekend gemaakt worden of Kimberly zelfs met de 1ste prijs naar huis gaat.

Om dit met jullie te vieren is er een speciale gezichtsbehandeling toegewijd aan de Beauty Award en deze zal tot de gala uitreiking op 19 april 2020 te boeken zijn in de salon.

 

BEAUTY AWARD RITUEEL
60 min €87,-

Boek nu speciaal vanwege de Beauty Award het Beauty Award ritueel. Een ontspannende gezichtsbehandeling van 60 minuten voor €87,- waarbij je kennis kunt maken met de fijne behandelwijze van Kimberly waarbij je een digitale huidscan krijgt om jouw huidtype te onderzoeken, zodat de behandeling kan worden afgestemd op jouw huidtype icm een guasha gezichtsmassage voor een goede doorbloeding, versteviging en een stralende huid en krijg zelfs een mooi cadeau van Oolaboo mee voor thuis.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie