meditatie sessie van Sunny mind travel op Sardinie aan zee.
meditatie sessie van Sunny mind travel op Sardinie aan zee. MOnique van proosdij

Mindfulness workshop van Sunny mind travel met sardijnse proeverij op vrijdag avond 31 /1 in Ede.

22 januari 2020 om 16:04 Evenementen Deel je nieuws

Tijdens het organiseren hiervan was ik op zoek naar een geschikte locatie. Toevallig kreeg ik een app van een bekende Edenaar waar ik nog steeds contact mee heb en die bood me aan de boswandeling, die ik had georganiseerd op zaterdag 1 februari, te gidsen. Hij is een amateur natuurkenner en weet veel van de geschiedenis van Ede en de bossen eromheen. Hij stelde voor om bij Kernhem te wandelen.

Kernhem heeft voor mij een bijzondere plek in mijn hart omdat we ooit met ons danstheater daar onze eerste theater opdracht kregen. Het huis Kernhem bestond zoveel jaar en wij hebben toen de feestelijke omlijsting verzorgd door een film op te nemen op het landgoed bij de bloedsteen en andere bijzondere locaties. In het huis was een foto expositie van ons en in de andere ruimtes was theater van ons  dat de geschiedenis vertelde van dit huis kernhem ( dat eerst een kostschool was) en waar nu getrouwd kan worden. En niet te vergeten het wereld beroemde witte wief.

 Dus terug gaan naar dit landgoed in combinatie met restaurant Buitenzorg waar we ook vaak theatrale omlijsting hebben verzorgd op heksenfeesten bijvoorbeeld, is voor mij als terug gaan in de tijd en roept veel Edese nostalgie op.

Voor de vrijdag avond in studio ahimsa op stationsweg 60 is nog plaats voor onze workshop mindfulness & yoga begint om 18.00 en aansluitend is er een sardijnse proeverij van mijn man Toni, die kok is en heerlijke sardijnse producten meeneemt om te proeven. Waaronder pecorino, olive, salciccia en de bijzondere sardijnse artisjokken die alleen in de winter te verkrijgen zijn.

Een bijzondere workshop van en geemigreerde Edese samen met haar sardijnse man waarbij gezorgd wordt voor de innerlijke mens met ontspannende oefeningen, yoga, ademhaling en meditatie en een culinaire verrassing aan het einde!

Info:

Sunny mind travel

datum: vrijdag 31 januari 2020

aanvang: inloop van 18.00- 18.30

tot : 21.00

kosten: 49,95 euro p.p. inclusief sardijnse proeverij, koffie, thee en wijn.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie