Dick Martens

Fred van Zutphen en Redichem gaan toch uit elkaar

3 maart 2018 om 17:13 Sport/sport

OTTERLO Trainer Fred van Zutphen en CVV Redichem gaan aan het einde van het lopende seizoen uit elkaar. De trainer en de club hebben dit recent besloten nadat zij gezamenlijk tot de conclusie kwamen dat de zienswijzen voor komend seizoen niet overeen komen. Dat meldde de club in een persbericht.

Dick Martens

Van Zutphen is momenteel bezig aan zijn eerste jaar als trainer van het 1e elftal van CVV Redichem.  Het elftal staat momenteel verdienstelijk op de tweede plaats in de derde klasse A en heeft door het winnen van de eerste periodetitel kans op promotie naar de tweede klasse middels nacompetitie. Beide partijen zien uit naar een succesvol en plezierig laatste gedeelte van de (na)competitie. 

De vertrekkend trainer gaat de beslissing toch wel aan het hart. ,,Maar als je niet op een lijn zit, dan moet je knopen doorhakken en dat hebben we gedaan. Ik wil een bepaalde richting op en als de mensen daar niet in mee willen gaan houdt het voor mij op. Dieper wil ik daar nog niet op ingaan. Het persbericht is wat dat betreft duidelijk. Nogmaals, mijn gevoel zegt 'jammer', maar mijn verstand zegt, 'het is klaar'." Dat Van Zutphen ook volgend jaar het trainingspak weer zal aantrekken lijkt onwaarschijnlijk. ,,Ik heb nu ruim 20 jaar op het veld gestaan. Het is wel mooi geweest. Natuurlijk weet je het in de voetballerij nooit helemaal zeker, maar ik denk dat ik volgend seizoen veel op de golfbaan zal vertoeven en op het voetbalveld als toeschouwer."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie