Elvis van Erd en band. Naast Arie de Kruif en Gerben Blanksma speelden muzikale Dante-bezoekers Jeroen Prinsen en Lennart Blokland spontaan mee!
Elvis van Erd en band. Naast Arie de Kruif en Gerben Blanksma speelden muzikale Dante-bezoekers Jeroen Prinsen en Lennart Blokland spontaan mee! Edwin Nieuwstraten

Geslaagde aftrap van Cultureel Café Dante

26 januari 2020 om 10:44 Podiumkunsten Deel je nieuws

Het eerste drukbezochte Cultureel Café afgelopen donderdag kon niet beter beginnen. Elvis en zijn band bestaande uit Arie de Kruif en Gerben Blanksma enthousiasmeerden al tijdens de soundcheck muzikale bezoekers. Zo haalde Lennart Blokland spontaan zijn saxofoon en Jeroen Prinsen kroop achter de piano en met zijn vijven speelden ze zonder enige voorbereiding de sterren van de hemel. Eerder op die avond was het podium voor dichter Lennert de Heer, daarna voor de winnaar van de AmateurXpositie Huis Kernhem Willem ten Brink en Xander van Soelen die enthousiast vertelde over het Singer-songwriterfestival en aankomende voorstelling ‘Claire Obscure’. Liguster zette aan het begin van de avond de muzikale toon met meerstemmige en loepzuiver gezongen eigen geschreven liedjes. Onder eigen begeleiding met gevarieerd instrumentarium: gitaar, kofferset, ukelele, doedelzak, fluit en klarinet.

Volgend Cultureel Café Dante is op donderdag 27 februari in Cultura. 

Cultureel Café Dante 24 januari 2020
Optreden van Liguster
De avond eindigde swingend met de muziek van Elvis en band.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie