Roel in het nieuwe kantoor van ZIJN
Roel in het nieuwe kantoor van ZIJN Roel van Grol

Zorgorganisatie ZIJN. opent nieuw kantoor in Foodvalley

27 januari 2020 om 09:13 Zorg Deel je nieuws

Vanaf nu biedt ZIJN. ambulante zorg aan in de hele Foodvalley. Afgelopen drie jaar was ZIJN. betrokken bij het opzetten van Welkom|0318, een sociale woon- en werkvoorziening in Veenendaal. Nu is het tijd voor de vervolgstap. 

Coördinator Roel van Grol vertelt: “We merken dat we een nieuwe fase ingaan. We zijn gegroeid en hebben ons bij Welkom kunnen bewijzen. Tegelijk bruisen we van ideeën. Vanuit ons nieuwe kantoor kunnen we verder groeien en onze diensten leveren binnen de hele Foodvalley.”

Drie jaar geleden begon ZIJN. in Veenendaal met het opzetten van het initiatief Welkom|0318. Dit is een sociale woonvoorziening voor mensen die in hun leven wat minder geluk hebben gehad. Toen nog onder de bedrijfsnaam Zeker & Zorgeloos, was deze groeiende organisatie verantwoordelijk voor het hele zorgaspect. 

Roel vervolgt: “Afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in een sterk team met expertise in zowel ambulante jeugdzorg als ambulante zorg voor volwassenen. Ook maken we dankbaar gebruik van de aanwezige kennis en ervaring in de andere regio’s waar we zorg leveren. Door ons grote netwerk kunnen we zonder wachtlijsten zorg leveren.” 

Het nieuwe kantoor van ZIJN. is te vinden op de Schutterij 10 in Veenendaal. Vanuit deze uitvalsbasis levert ZIJN. ambulante zorg in onder andere Veenendaal, Ede, Barneveld en Rhenen.

Meer informatie over het zorgaanbod van zijn, vind je op zijn.nl/ambulant. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie