ckv Reehorst'45 komt eerste helft mee met koploper

27 januari 2020 om 14:41 Korfbal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag verloor ckv Reehorst'45 1 met 15-21 van koploper KVZ. In een wedstrijd waarin de selectie van  Reehorst zich van zijn goede kant liet zien, kon het een helft goed meedoen, waana de ploeg uit Zutphen wegliep.

De ploeg uit Ede begon furieus aan de wedstrijd en pakte gelijk het initiatief. Het eerste kwartier bleef er een kleine voorsprong staan, maar de gasten begonnen meer aan te dringen. Dit zorgde uiteindelijk voor een 8-9 ruststand.

Direct na rust etaleerde KVZ zijn klasse. In een periode waarin Reehorst de korf even niet wist te vinden schoot de tegenstander juist met scherp. In deze periode na rust werd dan ook het verschil gemaakt. Daarna kon een sterk strijdend Reehorst de rug weer rechten en begonnen de goals weer te vallen. Helaas was dit niet meer genoeg om het nog spannend te maken. De eindstand werd bepaald op 15-21.

Met deze wedstrijd is Reehorst halverwege de competitie. Vanaf volgende staan de returns op het programma. Dit zal beginnen met de wedstrijd tegen Rheko. Deze zal starten om 18.30 uur in sporthal De Hangmat te Rheden.