Piet de Wit (links) en Hans van Arum (rechts) zorgen, samen met de rest van de organisatie, voor een puik deelnemersveld van het TopParken Tournament U14.
Piet de Wit (links) en Hans van Arum (rechts) zorgen, samen met de rest van de organisatie, voor een puik deelnemersveld van het TopParken Tournament U14. Theo Beumer

'Traditionele top drie' en buitenlandse topclubs op TopParken Tournament

31 januari 2020 om 13:00 Voetbal

LUNTEREN De voetballiefhebber mag zich verheugen op de 26e editie van het TopParken Tournament U14 in Lunteren. De organisatie van het jeugdtoernooi, dat wordt gehouden op donderdag 21 en vrijdag 22 mei, heeft het deelnemersveld compleet.

Lunteren vaardigt als gastheer traditioneel een team af. Daarnaast voetballen ook jeugdteams van Ajax, Feyenoord en PSV op sportpark De Wormshoef. Ook de Engelse topclub Tottenham Hotspur komt en ook Vitesse, KRC Genk, RSC Anderlecht, FC Kopenhagen, PAOK Saloniki, Crystal Palace en Olympique Marseille geven acte de présence.

Vorig jaar won Standard Luik de jubileumeditie van het toernooi. Eerder publiceerde Ede Stad al een artikel over het toernooi in 2020. Lees dat artikel hier.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie