Afbeelding
Theo Beumer

SV Harskamp draagt na winst laatste plaats over

1 februari 2020 om 17:53 Voetbal

HARSKAMP SV Harskamp heeft de strijd in de lagere regionen van de vierde klasse tegen het bezoekende Vierhouten'82 met 3-1 gewonnen.

Eip Janssen

,,Zeker geen gestolen zege. Wij hebben met een behoorlijk gewijzigde ploeg ten opzichte van de vorige wedstrijden goed gespeeld. Ik had bijna voor het eerst deze competitie de mogelijkheid donderdagavond al mijn selectie bekend te maken. Een weelde", opende SV Harskamp trainer Connie van den Dikkenberg.

Hij kon beschikken over spelers als Aldo van Norel, Martijn van Wikselaar en Karel Pater.

,,Er stond een team. Dat liet Martijn Wikselaar al gelijk zien. Hij pakte een gele kaart in de eerste minuut. Dat gaf al aan dat de wil en inzet er was. Maar later bleek ook dat er aardig goed werd gevoetbald", ging de trainer verder.

Binnen vijf minuten legde Martijn van Wikselaar de 1-0 binnen.

,,Daarna kregen we kansen en Vierhouten'82 mogelijkheden. Een foutje op het middenveld gaf de gasten de gelegenheid via Jesper den Herder gelijk te maken: 1-1", sipte Van den Dikkenberg.

In de rust zette hij zijn manschappen weer op scherp en dat werd in de tweede helft terugbetaald.

,,Wij bepaalden het spelbeeld. Een poeier van Vincent van der Loo, zeker twintig meter, betekende de verdiende 2-1. Het was Jordy Krol die uit een prachtige counter aanval van ons, de deur met de 3-1 op slot gooide", lachte Van den Dikkenberg.

Niet, nadat hij met een glimlach de nederlaag van EZC '84 hoorde.

,,Dan verlaten wij de laatste plaats en nemen een punt voorsprong op de Epenaren. Deze week rustig toewerken naar de topper in Ede tegen koploper Fortissimo. Deze zege helpt daarbij", sloot de trainer tevreden af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie