Edesche Boys verliest fors

2 februari 2020 om 17:11 Voetbal

EDE Edesche Boys trainer Jan Beumer heeft het tij na de winterstop niet kunnen keren. Bij SHE werd een 5-0 nederlaag geleden.

,,We hadden precies elf spelers. Wissels waren bij deze uitwedstrijd niet beschikbaar. Uiteindelijke konden we het in de tweede helft niet meer belopen. En in ondertal liep de stand van 1-0 naar 5-0 op", opende Edesche Boys trainer Jan Beumer. (archieffoto zwaete trui).

Beumer die het stokje in de winterstop overnam van de vertrokken Frank Koch zag zijn ploeg in de eerste helft aardig bij blijven.

Nadat de thuisclub een 1-0 voorsprong nam hadden de Edenaren het geluk niet aan hun zijde.

,,Khalid Kokouh had pech dat hij de paal trof. We kregen op een bizar slecht grasveld een paar kansen. Maar het was allemaal net niet", keek de Boys trainer terug.

In de tweede helft brak het gebrek aan wissels de Edese vijfdeklasser op.

,,De krachten vloeiden weg. SHE nam een 4-0 voorsprong en daarna kreeg Ferrouchi Kleijer rood. Hij gleed door op een bal die de keeper losliet. Die viel en sloeg er gelijk op los. Ook hij kreeg rood. In mijn ogen deed Kleijer niets verkeerd. Maar goed dat interpreteerde de scheidsrechters anders", aldus Beumer.

Uiteindelijk werd de eindstand, met Edesche Boys in ondertal wegens een blessure, en geen vervanging, dus 5-0.

,,In thuiswedstrijden zijn er nog wel wissels te vinden, maar uit is het lastig. Zondag komt hekkensluiter Eendracht op bezoek. Ik zie voor ons kansen. Het gaat om de laatste plek uit het oog te verliezen", eindigde Beumer.