Uniek duo-concert Fat Bottom Blues en Box of Kings

3 februari 2020 om 19:23 Muziek Deel je nieuws

Zaterdag 15 februari treden in Astrant maar liefst twee populaire bands op één avond op.

Fat Bottom Blues

Fat Bottom Blues is een soulvolle bluesrock formatie rondom de geweldige zangeres Petra ter Denge. Samen met drie geroutineerde en getalenteerde muzikanten vult ze de set met muziek van o.a. Led Zeppelin, Beth Hart, Janis Joplin en Joe Bonnamassa. 

Tijdens de Sunday Blues van 2019 maakte Ede kennis met Fat Bottom Blues en liet de band een onuitwisbare indruk achter. Reacties uit het publiek: “Helemaal te gek; zeldzaam goed” “Power en passie, gecombineerd met vakmanschap”.

Box of Kings

Vorig jaar van start gegaan, gaat het hard met Box of Kings. De band is door hun publiek maar liefst 3x genomineerd voor een 3voor12Gelderland Award: beste nieuwkomer, beste release en beste live-act.
Box of Kings bracht in september ’19 hun eerste EP “Symphony of Superficiality” uit, de daarbij behorende Tour is in november gestart.  

De band gaat van kneiterhard naar fluisterstil in hetzelfde nummer. Zo dwingen ze aandacht af en krijgt het publiek niet 1-op-1 dezelfde versie van een track te horen zoals ze die van de EP al kennen.
Voor de zomer '20 verschijnt hun live-EP.

Locatie: Astrant (Kuiperplein 31, Ede)
Aanvang: 20:00 uur
Eerste band: 20:30 uur
Entree: vvk €8,00 (incl. service kosten) // deur €10,00

  What do you want to do ? New mailCopy

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie