Concert Amsterdam Staff Songsters en Martin Brand

8 februari 2020 om 19:27 Podiumkunsten Deel je nieuws

Op zaterdag 14 maart 2020 vindt er een uniek concert plaats. Dan geven de Amsterdam Staff Songsters van het Leger des Heils een concert met spreker, zanger en theatermaker Martin Brand in de kerkzaal van het Leger des Heils in Ede. Het concert is een onderdeel van het bezoek dat de Amsterdam Staff Songsters dat weekend brengen aan Korps Valleistreek van het Leger des Heils. Het is een unieke kans om dit semi-professionele koor in combinatie met Martin Brand samen te zien optreden en belooft een afwisselende avond te worden met veel bijdragen van het koor, liedjes en verhalen van Martin en liederen van samenzang. De toegang is GRATIS dus dat hoeft geen belemmering te zijn!

Amsterdam Staff Songsters

De Amsterdam Staff Songsters is het nationale koor van het Leger des Heils en bestaat uit zangers vanuit het hele land die allemaal actief zijn binnen een korps (kerkelijke gemeente) van het Leger des Heils. Met het maken van muziek geven de koorleden invulling aan hun persoonlijk geloof in God. Eén keer per maand trekt het koor een weekend het land in om naast concerten en diensten ook optredens te verzorgen in tehuizen, opvangcentra, gevangenissen etc. Het repertoire is zeer afwisselend van moderne gospel tot klassieke koormuziek, maar met de altijd terugkerende boodschap dat God ieder mens liefheeft en dat wie in Hem gelooft het eeuwige leven ontvangt!

De muzikale leiding van het koor is in handen van Roel van Kesteren die, naast dirigent van de Amsterdam Staff Songsters, als coördinator muziek verantwoordelijk is voor alle muzikale activiteiten van het Leger des Heils in Nederland.

Martin Brand

Martin Brand is een inspirator in hart en nieren. Hij deelt zijn leven en geloof met jong en oud. Hij valt op door zijn spontane, authentieke en gepassioneerde optredens. In kerken en theaters, maar ook op grote evenementen, op tv of in kleine kring. Alweer 15 jaar trekt Martin met zijn muzikanten het hele land door met een koffer vol liedjes en verhalen. En hij is het nog lang niet zat…

Martin schreef vele tientallen liedjes die uitkwamen op 11 solo albums en met regelmaat voorbij komen op radio en tv. Maar ook schreef hij nummers voor andere artiesten zoals Elise Mannah en een aantal hele musicals en theaterprogramma’s.

Concertlocatie

Kerkgebouw Leger des Heils
Reehosterweg 88
6717 LG Ede

Aanvang: 19.30 uur (zaal open: 19:00 uur)
Toegang: GRATIS

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via korps.valleistreek@legerdesheils.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie