Afbeelding
Ted Walker

Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in De Klomp

9 februari 2020 om 04:09 Ongeval

DE KLOMP Op de Klompersteeg in De Klomp vond in de nacht van zaterdag op zondag een eenzijdig ongeval plaats. Een auto raakte van de weg, ramde een lantaarnpaal en een bord, knalde over een vluchtheuvel en kwam naast de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer tegen een boom tot stilstand.

De bestuurder van het voertuig kon op eigen kracht de auto verlaten. De politie vermoedt dat de man onder invloed van alcohol reed. Nader onderzoek moet uitwijzen of dit daadwerkelijk het geval is. De man werd aangehouden en onder begeleiding van de politie per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De dienst verkeersongevallen analyse van de politie verricht nader onderzoek ter plaatse. De Klompersteeg werd te hoogte van de N224 afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook vanuit Veenendaal werd de weg afgesloten. 

STOPTEKEN ,,De auto kwam vanuit de richting van Veenendaal'', vertelt een officier van dienst van de politie ter plaatse. ,,Collega's zagen hem rijden en wilden hem controleren. Daartoe gaven zij de bestuurder een stopteken waaraan hij niet direct voldeed. De man ging er vandoor waarna hij de macht over zijn voertuig verloor.''

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie