Afbeelding
Theo Beumer

HV Reehorst verliest streekderby tegen Ha-STU kansloos

9 februari 2020 om 14:27 Overig

EDE HV Reehorst (archieffoto) kon wel de komende storm Ciara weerstaan maar niet het thuisspelende Nijmeegse Ha- Stu. Een vrij kansloze 27-20 nederlaag was het gevolg.

Eip Janssen

,,Er is met de thuisclub contact geweest en besloten toch te spelen. HV Reehorst liep eigenlijk vanaf het begin achter de feiten aan. Na een 6-1 achterstand maakten wij pas na twaalf minuten spelen ons tweede doelpunt 9-2. Dat zegt genoeg", opende HV Reehorst coach Sander Barents.

Zijn ploeg blijft op de achtste plaats steken met 16 punten uit achttien wedstrijden.

,,Ik denk dat het goed is dat er even een wedstrijd pauze is. Veel spelers kampen met kleine blessures. Dan is het nauwelijks mogelijk honderd procent of meer te geven. Ik hoop dat het 29 februari als B&B Healthcare/WHC-Hercules 2 op bezoek komt anders is. Een ploeg met twee verliespunten minder. Dat betekent kansen."

In Nijmegen werd bij een 12-9 ruststand gewisseld van speelhelft.

,,Dat leek na de grote achterstand nog wat perspectief te bieden. Maar uiteindelijk moet je constateren dat wij ons deze nederlaag zelf hebben aangedaan. Aanvallend was het matig en veel individuele acties mislukten", sipte Barents.

Bij 19-17 was er het kleinste verschil deze wedstrijd.

,,Maar tegelijkertijd ook het begin van het einde. Ik heb voortdurend (ook de keeper) gewisseld, maar het resultaat was averechts. We wilden forceren maar Ha-STU had er goed het oog in. De 27-20 nederlaag is duidelijk. Doordat er vandaag (zondag) nogal wat wedstrijden in de tweede divisie zijn afgelast is de stand onoverzichtelijk", besloot Sander Barents.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie