Aanvalsvak Reehorst
Aanvalsvak Reehorst bron ckv reehorst

Mooie korfbalmiddag in 't Riet voor de selectie van ckv Reehorst'45 en supporters

10 februari 2020 om 15:49 Korfbal Deel je nieuws

Ook de thuiswedstrijd tegen Keizer Karel heeft Reehorst in winst weten om te zetten. In eigen huis werd afgelopen zaterdag met 22-13 gewonnen en zo werd aan de mooie overwinning van een week eerder een passend vervolg gegeven.

Geïnspireerd door de bliksemstart van Reehorst 2, die uiteindelijk met 20-10 wisten te winnen, schoot ook het vlaggenschip furieus uit de startblokken. Met veel energie werd er al snel een voorsprong van 4 doelpunten opgebouwd. Tot aan de 10-6 ruststand werd dit geconsolideerd.

Na rust was Reehorst aanvallend wat zoekende, maar leunend op een solide verdediging werd de opgebouwde voorsprong gestaag uitgebreid. Met de 22-13 eindstand laat Reehorst zien waar het toe in staat is. Dit in tegenstelling tot de vorige ontmoeting die in 20-9 in Nijmeegs voordeel eindigde. Helaas is hiermee het onderling resultaat voor Keizer Karel. Dit kan belangrijk zijn in de eindrangschikking in deze spannende poule, maar als de Edese ploeg zo blijft spelen en deze energie aan de dag legt zullen meer overwinningen volgen, waardoor het onderlinge resultaat wellicht van ondergeschikt belang is.

De volgende kans voor een overwinning volgt komende zaterdag alweer, wanneer Reehorst op bezoek zal gaan in Kesteren. De vorige ontmoeting werd ruim gewonnen, maar ook Kesteren is de laatste weken zijn punten aan het verzamelen. De ploeg uit Ede zal dus volle bak moeten gaan om ook hier te winnen.

Daarbij kunnen zij de aanmoedigingen van de trouwe fans weer hard gebruiken.

De wedstrijd start om 20.15 uur in Sporthal De Leede in Kesteren!

Selectie Reehorst 1 en 2
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie