deskundig advies en persoonlijke benadering
deskundig advies en persoonlijke benadering Mevr. P. Jonker

Bijeenkomst voor mensen met moeilijke voeten

11 februari 2020 om 13:00 Evenementen Deel je nieuws

In woonzorgcentrum “het Maanderzand” in Ede is voor maandagmorgen 24 februari een bijeenkomst georganiseerd speciaal bedoeld voor mensen met moeilijke voeten. In de centrale hall van “het Maanderzand”, dat gevestigd is aan de Louise Henriëttelaan 17 in Ede, wordt dan van 10.00 tot 12.00 uur een verkoopmorgen gehouden.

In het nabijgelegen steunpunt “de Broek-Akker” in Bennekom, wordt dezelfde dag, maandag 24 februari, maar dan van 15.00 tot 16.30 uur, een verkoopmiddag georganiseerd, wederom speciaal bedoeld voor senioren met moeilijke voeten. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in  de grote zaal van steunpunt “de Broek-Akker”, dat gelegen is aan het Hof van Sint Pieter 41 in Bennekom.

Beide activiteiten zullen worden verzorgd door Jonker Speciaal Schoeisel v.o.f  uit het Gelderse plaatsje Wadenoijen. Deze firma levert al meer dan 15 jaar schoenen en pantoffels, zowel voor dames als heren, in veel verschillende lengte- en wijdtematen. De ideale oplossing voor mensen met gevoelige of opgezwollen voeten of enkels, steunkousen, zwachtels, beugels, steunzolen, knobbels, likdoorns, eksterogen, hamertenen, diabetes en reumatische aandoeningen. Nieuw is een stretchschoen welke in zijn geheel bestaat uit zacht elastisch materiaal, speciaal bedoeld voor mensen met ( erg ) gevoelige voeten. Men heeft zich toegelegd op extra wijd speciaal schoeisel voor mensen met brede of opgezwollen voeten, maar daarnaast levert men ook de meer courante maten. Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is steeds gratis en pinnen is mogelijk.               

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie