Afbeelding
Bouwstede.nl

Nieuwe eigenaar ondernemerscentrum Ede

12 februari 2020 om 16:16 Zakelijk

EDE Ondernemerscentrum Bouwstede aan de Galvanistraat 1 in Ede heeft een nieuwe eigenaar. Debby Kolkman is sinds dit jaar de eigenaar van het centrum.

Sinds maart 2016 was Kolkman als Center Manager aan de slag bij Bouwstede. ,,Er was niet een precieze vacature waar ik op solliciteerde maar het kwam er op neer dat ik het ondernemerscentrum zou gaan runnen. Dat betekent dat ik aan de slag moest met het vinden van nieuwe huurders, het centrum financieel zou runnen en moest zorgen dat het facilitair op rolletjes liep."

Dan dat ging goed waardoor afgelopen jaar de vraag kwam of ze eigenaar wilde worden. ,,Het is eigenlijk heel snel gegaan. In 2019 werd er gepolst of ik interesse had om eigenaar te worden van Bouwstede. In de afgelopen jaren heb ik steeds meer van mezelf in deze organisatie gelegd. Daarmee voelde ik me al sterk verbonden met Bouwstede. Het overnemen van Bouwstede was daarmee een logische stap."

,,De kracht van ons ondernemerscentrum is het feit dat het concept zo simpel is", vertelt Kolkman op bouwstede.nl. ,,We hebben een goed concept: een moderne kantoorruimte met all-in-service op een heel bereikbare plek. Juist die eenvoud maakt ons krachtig. Veel ondernemers zijn op zoek naar een 'gewoon goed kantoor' met Bouwstede voorzien we in die behoefte."

En er liggen volgens Kolkman veel kansen voor het ondernemerscentrum. ,,Het aantal ondernemers is nog steeds groeiende en juist voor die startende groep bieden we een ideaal concept aan: flexibele ruimtes voor een vaste prijs. Er is hier ruimte om te groeien als organisatie én je netwerk te verbreden."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie