Afbeelding
Ted Walker

Hockeyers voor zware oefentest

15 februari 2020 om 00:01 Hockey

EDE De Edese hockeymannen bereiden zich voor op de tweede helft van het seizoen in de overgangsklasse.

MHC Ede bezet in de overgangsklasse de vijfde plaats. De achterstand op het kwartet koplopers Zwart-Wit. Leiden, Upward en Phoenix is vier punten.

Op 8 maart is de laatste ploeg (Phoenix) in Ede de tegenstander. Op sportpark De Bosrand kan MHC Ede vanaf 14.45 uur laten zien dat de voorbereidingen vruchten af werpen.

Na een trainingskamp in Spanje wordt komende vrijdagavond (21 februari) een oefenwedstrijd gespeeld tegen het sterke Amsterdam. De Amsterdammers komen uit in de hoofdklasse en bezetten op dit moment de zevende plaats. Deze wedstrijd op sportpark De Bosrand begint om 19.00 uur.

Op zondag 1 maart, ook thuiskomt tegen overgangsklasser Xenios op bezoek. Ook deze ploeg bezet in de andere overgangsklasse B een vierde plaats. Voor de Edese hockeyers een mooie graadmeter te kijken in hoeverre beide overgangsklassen van elkaar verschillen. Deze wedstrijd op sportpark De Bosrand begint om 14.45 uur.

De competitiestart tegen Phoenix op 8 maart (eerste duel eindigde in 1-2 voor MHC Ede) begint om 14.45 uur.  

VROUWEN De hockeyvrouwen hervatten de competitie op 1 maart met een inhaalduel bij het op de achtste plaats staande Apeliotes. Bij winst sluiten de hockeyvrouwen de eerste competitiehelft af als koploper.

Op zondagmiddag 8 maart 12.45 wordt de tweede competitiehelft gestart tegen Phoenix. Een ploeg die de vierde plaats bezet. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen eindigde in een 1-1 gelijkspel.

MHC Ede vrouwen is ook nog vertegenwoordigd in de Silvercup, Poule Noordoost (bekercompetitie).  Op 20 maart wacht een uitwedstrijd bij Apeldoorn, momenteel de zevende plaats bezettend in de tweede klasse.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie