Guido's Orchestra verzorgt Bevrijdingsconcert

16 februari 2020 om 15:38 Muziek Deel je nieuws

Op 5 mei 2020 zal Guido's Orchestra een uniek Bevrijdingsconcert verzorgen in het Openluchttheater Ede. De aanvang van het concert is om 20.00 u.

In het kader van 75 jaar Bevrijding en mede dankzij de steun van de gemeente Ede kosten kaartjes voor dit spektakel slechts 5 EURO.

Kaarten zijn vanaf woensdag 19 februari a.s. 10.00 u. te verkrijgen via de site van het Openluchttheater.

Guido Dieteren (1974) is orkestleider, vioolsolist, arrangeur en componist. Hij groeide op in een bijzonder muzikaal Limburgs gezin. Guido zijn overgrootouders, opa en vader waren allen dirigent en daarmee zijn grote muzikale voorbeelden. Reeds op jonge leeftijd vestigde Guido zijn naam als concertmeester en solist van verschillende orkesten, om vervolgens zijn loopbaan als dirigent, violist en solist voort te zetten op tournees door Europa en Noord-Amerika.

Guido’s Orchestra is een professioneel en energiek poporkest; een popband en een klassiek orkest in één. Door deze unieke combinatie kan Guido’s Orchestra bijna elk muzikaal genre spelen en slaat het bruisende orkest een brug tussen pop en klassiek.

Samen met zijn orkest heeft Guido concerten over de hele wereld verzorgd, muziek gecomponeerd en gearrangeerd voor reclames van vele topmerken.

Ook privé ligt Guido zijn hart compleet bij Guido’s Orchestra. Guido is in 2006 getrouwd met de solozangeres van het orkest, Wendy Kokkelkoren. Na het eerste gezamenlijke concert sloeg de vonk over, sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Samen vormen Guido en Wendy een gelukkig muzikaal gezin met hun dochters Emma-Sophie en Annabel.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie