Het team van Zoonen Commercieel Vastgoed staat voor iedereen klaar.
Het team van Zoonen Commercieel Vastgoed staat voor iedereen klaar. Feike Klomp Tekst
Advertorial

Zoonen Commercieel Vastgoed: Van alle markten thuis

19 februari 2020 om 13:12 Zakelijk

EDE Alle ingrediënten voor een succesvol commercieel vastgoedkantoor zijn aanwezig. De entree straalt openheid uit, de sfeer van het zeskoppige team is losjes, de lijnen zijn kort, de kennis is breed. Bovendien bevindt het kantoorpand van Zoonen Commercieel Vastgoed B.V. zich tussen vele andere bedrijven op het Edese industriegebied, en dat bevordert weer de toegankelijkheid.

Feike Klomp

Zoonen Commercieel Vastgoed is in 2006 opgericht door Teunis Zoonen, en timmert sinds die tijd prima aan de weg. Ga maar na. Het kantoor is gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed en uitgegroeid tot marktleider in commercieel vastgoed in deze regio. Zoonen heeft alle specialistische kennis in huis op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Dat is de kracht.

Marike Zoonen: ,,Wij bieden een breed pakket aan diensten. Van aan-/verhuur, aan-/verkoop van bedrijfs-/kantoorruimten, winkels, industriegrond, taxaties, vastgoedbeleggingen, advisering bij (her)ontwikkelingsprojecten tot vastgoedbeheer. Onze meerwaarde is de begeleiding voor u als klant, omdat wij weten dat er bij vastgoedtransacties heel veel komt kijken. Voor u als drukke ondernemer is het dan prettig te weten dat wij u volledig ontzorgen. En dat wordt gewaardeerd."

ALERT BELEID Kennis is macht. Dat beseft het team elke dag weer. Marike: ,,De markt voor commercieel vastgoed is een gecompliceerde markt die constant in beweging is. Wij doen ons uiterste best om op de voortdurend veranderende behoeften in te spelen, en alert te reageren op snelle veranderingen. Als één van de weinige kantoren in de regio staan wij in de belangrijkste registers ingeschreven en houden middels jaarlijkse studies ons kwaliteitsniveau op peil. Daarom vinden wij dienstverlening zo belangrijk. U als klant staat centraal."

Even voorstellen. Het team bestaat naast officemanager Marike uit: Teunis Zoonen (register makelaar taxateur), Eldert Kauffelt (vastgoedadviseur), Hanneke Schoeman (register makelaar taxateur), Kevin van den Heuvel (vastgoedadviseur) en Joleth Bos-Meewis (secretariaat). ,,Kijk voor ons totale aanbod op de website, volg ons via social media, of pak de telefoon. We helpen u graag verder."

Informatie: Zoonen Commercieel Vastgoed. Frankeneng 17G, 6716 AA Ede. T: 0318-582285. E: info@zoonenvastgoed.nl I: www.zoonenvastgoed.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie