Afbeelding
Jeroen van der Veer

Getuigenoproep politie Ede na snelkraak Albert Heijn Rozenplein

18 februari 2020 om 18:24 Misdaad

EDE Bij de Albert Heijn aan het Rozenplein in Ede is zondagmorgen rond 4.00 uur een snelkraak gepleegd, meldt de politie Ede, die tevens hoopt in contact te komen met getuigen.

De daders hebben een ruit aan de zijkant van het filiaal vernield om binnen te komen. Vervolgens werd het rolluik achter de informatiebalie vernield. De daders gingen er vandoor met een grote hoeveelheid tabakswaren. Bij de snelkraak werd een voertuig gebruikt. Tijdens de snelkraak zijn twee personen (een wandelaar en fietsster) de achterzijde van de Albert Heijn gepasseerd en mogelijk getuige geweest van de snelkraak. Deze mensen of ogelijk andere getuigen worden verzocht contact op te nemen via tel. 0900-8844.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Op zondag 16 februari 2020, omstreeks ?04:00 uur?, heeft er een snelkraak plaatsgevonden bij een filiaal van de Albert Heijn, gelegen aan het Rozenplein te Ede. De daders hebben een ruit aan de zijkant van het filiaal vernield om binnen te komen. Vervolgens werd het rolluik achter de informatiebalie vernield. De daders gingen er vandoor met een grote hoeveelheid tabakswaren. Bij de snelkraak werd een voertuig gebruikt. Tijdens de snelkraak zijn twee personen (een wandelaar en fietsster) de achterzijde van de Albert Heijn gepasseerd en mogelijk getuige geweest van de snelkraak. Ben je getuige geweest of heb je meer informatie welke kan bijdragen aan het onderzoek, stuur ons dan een privébericht of neem contact met ons op via 0900-8844. #politieede #politie #ede #winkelcentrumrozenplein #albertheijn #snelkraak #getuigenoproep #rokenisschadelijk

A post shared by Politie Ede (@politieede) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie