Koersbal
Koersbal Sportservice Ede

Open Koersbalkampioenschap in Topsporthal Ede

20 februari 2020 om 10:59 Nieuws Deel je nieuws

De Topsporthal is voor iedereen bereikbaar, dat bewijst het Open Koersbalkampioenschap dat op 25 februari wordt gehouden. Koersbal wordt een steeds populairdere sport onder 55-plussers. De sport is geschikt voor iedereen en het spelen in een team draagt bij aan gezelligheid en sociale contacten. Twee maal per jaar organiseert Sportservice Ede een heus Koersbalkampioenschap in de gemeente Ede. De komende editie staat op de rol voor dinsdag 25 februari. Plaats van handeling is de inspirerende omgeving van de Van der Knaaphal. Het kampioenschap start om 10.00 uur en maar liefst +/- twaalf teams uit de gemeente Ede, gemeente Veenendaal en gemeente Wageningen strijden om de winst.

 

Koersbal is een leuk en sociaal spel en wordt in teams gespeeld. Het doel is om de bal, waarvan het zwaartepunt niet in het midden ligt, zodanig te sturen dat hij op de gewenste plek op de mat uitkomt. Dit alles om als team zo veel mogelijk punten te verzamelen en te strijden voor de titel.

In oktober wist team Ana Upu 1 uit Lunteren het toernooi te winnen. Zouden ze ook komende editie er weer met de winst vandoor gaan? De andere teams laten dat uiteraard niet gebeuren en zullen flink weerstand bieden.

Iedereen is welkom om de teams aan te moedigen en Sportcafé Time Out verzorgt tussendoor een lunch. Voor deelnemers aan het toernooi is deze lunch bij de deelnameprijs inbegrepen.

Wie ook graag kennis wil maken met koersbal of daar graag meer informatie over wil hebben kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice Ede via 06 -51 56 15 21. Of kom op dinsdag 25 februari langs in de Van der Knaaphal aan de Zandlaan in Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie