Frank Hol
Frank Hol Theo Beumer

DTS Ede met de hakken over de sloot

20 februari 2020 om 22:15 Voetbal

EDE DTS Ede plaatste zich donderdagavond voor de laatste zestien van de districtsbeker Oost. SV Lutte werd uiterst moeizaam met 2-1 verslagen. In de volgende ronde wacht een uitwedstrijd tegen de winnaar van Harfsen en DFS.

,,Het was helemaal niets'', stelde Jeroen Spies klip en klaar. ,,Wij hebben niet de ploeg die zich zo kan motiveren tegen dit soort tegenstanders, om halverwege met een nulletje of vijf voor te staan. Wij maakten het onszelf moeilijk. En doen afbreuk aan ons eigen niveau.''

Tegen de zondagvijfdeklasser, die overigens wel een straatlengte voorstaat op de concurrentie, kwam DTS al snel via Frank Hol op voorsprong. ,,Daarna waren wij niet bij de les. Verprutsten veel kansen.''

,,En dan werd het halverwege de tweede helft ook nog gelijk. Het tegendoelpunt was typerend. Doelman Daan Rijsemus schoot de bal tegen een tegenstander aan. Toen moesten wij nog even aanzetten. En gelukkig maakte Geert de Jong dan nog een tweede doelpunt. Voor hem is dat leuk'', vond Spies.

,,Verder moeten wij er maar weinig woorden aan vuil maken. Wij gaan nu even een aantal dagen niets doen. Nog even nagenieten van de serie van vier competitie wedstrijden die wij in 2020 allemaal wonnen. Dat was er nog niet van gekomen'', besluit Jeroen Spies.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie